Tuesday, 3 March 2015

YBK SUMBANG PEMBANGUNAN SURAU DI KUALA TAHAN.


YBK mengadakan perbincangan dengan Tuan Asmawi Kadhi Pejabat Agama Daerah Jerantut bagi menyelaras rancangan YBK membina sebuah surau di Kg Belebar Kuala Tahan. Surau yang digunakan oleh penduduk seramai 40 isi rumah di sini telah musnah sama sekali akibat banjir baru-baru. Oleh itu perbincangan yang dihadhiri oleh Ustaz Rasul Zaman Ramli (Pegawai Pengimarah Masjid & Surau Jerantut), Encik Tarmizi (pejabat tanah & galian Jerantut, Wan Ahmad (Pegawai JPP) dan Nor asmera (wakil tuan tanah).
Dalam perbincangan ini, pejabat Majlis Agama Islam Pahang bersetuju membantu menyelaras rancangan pembinaan surau tersebut setelah beberapa isu diselesaikan dulu seperti pengwartaan wakaf oleh pejabat majlis Agama Islam Pahang, hakmilik tanah oleh tuan punya tanah yang ingin mewakafkan tanah surau dan plan bangunan surau yang mendapat kelulusan pejabat daerah. 
YBK yang diwakili oleh Tuan Hj Hamzah Jalli (Ahli Lembaga Pemegang Amanah) bersetuju membiaya sebahagian besar kos pembangunan surau yang sesuai untuk kegunaan penduduk kampung setelah mengambil kira dan kesediaan sokongan penduduk kampung membangunkan secara gotong royong dan mengajak lebih ramai pihak yang ingin membantu. YBK juga akan menyerahkan sepenunya kepada pejabat Agama Jerantut menjayakan rancangan tersebut

1 comments:

Unknown said...

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.

Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari

Post a Comment